Over Hartholt Woodworks

Hartholt Woodworks is expert op het gebied van (hard)houten maatwerkprojecten voor in de tuin. Uw wens staat centraal; aan de hand daarvan, kunnen wij een ontwerp maken, het geheel fabriceren en vervolgens vakkundig plaatsen.

Hartholt Woodworks is expert op het gebied van (hard)houten maatwerkprojecten voor in de tuin. Op het gebied van maatwerk en houten tuinproducten kunnen wij uw tuin volledig inrichten. Uw wens staat centraal; aan de hand daarvan, kunnen wij een ontwerp maken, het geheel fabriceren en vervolgens vakkundig plaatsen. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren uw tuin of terras slim te benutten en een bijdrage te leveren aan een plezierig buitenleven.

Onze visie

Voor wat betreft de toekomst, staan we voor de grote uitdaging om zuiniger om te gaan met onze grondstoffen. Één van de meest gebruikte grondstoffen is hout. Daarom werken wij enkel met leveranciers die FSC gecertificeerd zijn. FSC Certificatie zorgt ervoor dat ecologische, sociale en economische belangen en regels nageleefd worden.

Volgens FSC is de beste manier om bossen te behouden, ze te gebruiken. Maar dan wel op een verantwoorde manier.

De voorwaarden voor verantwoord bosbeheer zijn vastgelegd in de FSC Principes en Criteria. Deze ‘spelregels‘ worden door de ecologische, sociale en economische ‘spelers‘ gezamenlijk bepaald. FSC is het enige systeem voor verantwoord bosbeheer dat op deze wijze werkt en daardoor als enige wordt gesteund door milieu- en ontwikkelingsorganisaties als WWF, Greenpeace en OxfamNovib.

Door FSC-hout te kopen draag u dus bij aan behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.